V jednoduchosti je krása. O tom vás přesvědčí svěží a pikantní italská klasika Spaghetti aglio, olio e peperoncino, která se výborně snoubí s plnějším bílým vínem s nižší kyselinou. Právě takové je benátské víno z odrůdy Garganega od vinařství Castelforte, které si díky částečnému zrání v dubovém sudu s pikantní chutí pokrmu hravě poradí.
Detailní popis produktu
Co najdete v balení?
Skvělé bílé italské víno Garganega, Castelforte
Slámově žlutá barva se stříbrnými odlesky a nižší viskozitou. Elegantní aroma sušených bílých květů, broskvových jader a středoevropského zralého sadového ovoce. Plnější chuť zralých broskví a meruněk s lehkým dotekem sicilských pomerančů a podtónem vanilky, jejíž sladká kořenitost přetrvává ve středně dlouhém závěru.
Recept a ingredience na spaghetti aglio, olio e peperoncino
- italské těstoviny spaghetti Garofalo 500 g
- italský extrapanenský olivový olej Basso 250 ml
- Aglio peperoncini Koření od Antonína 34 g
A ještě něco navíc...
- karta o víně se zajímavými informacemi
- video degustace sommeliera Jakuba Přibyla
- dárkové balení SvětemVína.cz
Podívejte se na video degustaci
trojnásobného mistra sommeliera ČR Jakuba Přibyla
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
od Jana Macháčka, šéfkuchaře L'Fleur
Dopřejte si zážitek v pohodlí vašich domovů.
- Skvělé italské bílé víno Garganega od vinařství Castelforte.
- Vychutnáte si jej spolu se spaghetti aglio, olio e peperoncino, které se k němu úžasně chuťově hodí.
- Výběr vína a jeho snoubení s jídlem je prací několikanásobného nejlepšího sommeliera ČR Jakuba Přibyla.
- Zážitek si můžete zpestřit dále snoubením s delikatesami, doporučení je součástí balení.
- Zajímavé informace nejen o vůni a chuti vína získáte z video degustace a karty o víně.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Večeře s vínem |
---|---|
Hmotnost: | 2 kg |